به گزارش روابط عمومی، در نشستی که با حضور رییس و مدیران دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و مدیران شرکت کاله در سالن جلسات دانشکده دامپزشکی برگزار شد، دو طرف بر گسترش همکاریهای مشترک تأکید کردند. این نشست فرصتی را فراهم کرد تا دانشگاه و شرکت کاله بتوانند با احصای مشکلات، راهکارهایی را برای برون رفت از این مشکلات جهت توسعه همکاری ها ارائه دهند.
در ابتدای جلسه، دکتر حاجی زاده رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، ضمن خوشامدگویی به مهمانان، به معرفی اجمالی دانشگاه از جمله معرفی اعضای هیات علمی، دانشکده ها و گروه های آموزشی، رتبه دانشگاه در نظام های رتبه بندی، تفاهم نامه های بین المللی و دیگر دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه پرداختند.
همچنین ایشان از موافقت هیات امنای دانشگاه های مازندران برای ایجاد پردیس علم و فناوری دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل خبر دادند.
آقای صدیقی نیا از مدیران شرکت کاله ضمن قدردانی از فرصت ایجاد شده برای گفتگو، بر اهمیت همکاری دانشگاه و صنعت تأکید نمودند و بیان داشتند: کارگروهی مشترک برای بررسی راههای همکاری ایجاد شده و هدف از این همکاری برای ایجاد تعاملات سازنده در چارچوب قوانین موجود است.
در ادامه جلسه، دکتر نقی زاده مدیر تحقیق و توسعه شرکت کاله به چالشهای موجود در زمینه همکاری صنعت و بخش دولتی پرداخت و بیان داشت: از جمله این چالشها میتوان به پیچیدگی قوانین دانشبنیان، عدم شفافیت در برخی مقررات، تغییر رویه ها و ایجاد مشکل در کارها با تغییر مدیران در بخش دولتی و همچنین مشکلات مربوط به اخذ استانداردهای بینالمللی همچون ISO 17025 اشاره کرد.
سپس دکتر حاجی زاده در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر آمادگی دانشگاه برای همکاری با شرکت کاله، اظهار داشتند: دانشگاه با نگاه علمی درصدد گسترش همکاری با صنعت است. این دانشگاه در سال 1403 موفق به اخذ استاندارد ISO 17025 شد.
دکتر صمصامی، رییس دانشکده مهندسی فناوریهای نوین نیز با اشاره به توانمندیهای این دانشگاه، پیشنهاد داد که دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با دارا بودن اساتید متخصص میتواند در زمینههای مختلفی همچون آموزش نیروی انسانی متخصص و تکنسین ها، انجام آزمایشات و تحقیقات و ارائه خدمات مشاورهای به شرکت کاله کمک کند.
دکتر مهری مدیر مرکز رشد دانشگاه ضمن تاکید بر اینکه نگرانی خاصی در حوزه قوانین مربوط به دانش بنیاد وجود ندارد، پیشنهاد تشکیل کارگروهی مشترک با حضور نمایندگانی از صنعت، دانشگاه و معاونت علمی و فناوری را برای شفاف سازی قوانین و آیین نامه ها و ایجاد یک بستر مناسب برای همکاریهای دانشبنیان مطرح کردند.
نشست هماندیشی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل و شرکت کاله نشان داد که دو طرف عزم جدی برای گسترش همکاریهای مشترک دارند. با توجه به پتانسیلهای موجود در دانشگاه و نیازهای صنعت، میتوان انتظار داشت که این همکاریها به نتایج ارزشمندی منجر شود.
روابط عمومی دانشگاه