دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه
سومین دوره آموزشی  سبک زندگی ایرانی-اسلامی ویژه  کارشناسان مراکز مشاوره و سبک زندگی، مراکز بهداشت و درمان دانشگاه های سراسر کشور

دانشجویی و فرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سومین دوره آموزشی سبک زندگی ایرانی-اسلامی ویژه کارشناسان مراکز مشاوره و سبک زندگی، مراکز بهداشت و درمان دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.
در مراسم اختتامیه این دوره، دکتر ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم گفت: یکی از اهداف این دوره، تبادل تجربیات کارشناسان بود و انتظاری که اکنون داریم این است که این عزیزان با وجود سختی ها با انگیزه بیشتر مسیر را ادامه دهند.
معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان ادامه داد: ضروری است هر سال مجموعه کارشناسان که در این حوزه به عنوان سنگربانان حوزه سلامت روانی و اجتماعی در حال ارائه خدمات به مجموعه دانشگاهی کشور هستند با یکدیگر جلساتی را به منظورهم اندیشی، ارتقاء دانش و مهارت ها داشته باشند و تلاش کنیم تا این سنگربانان به صورتی کارآمدتر در دانشگاه ها به ایفای نقش بپردازند.
وی تصریح کرد: دستور العمل های متعددی که دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی در حوزه سلامت روانی – اجتماعی و جسمی تدوین می کند و به دانشگاه ها ارسال می کند در این محفل مورد بازبینی قرار گرفته است و چالش های موجود در اجرای دقیق تر آن برنامه ها مورد بحث بررسی قرار گرفت تا بتوانیم در جهت ارتقاء جامعه دانشگاهی کشور منشاء اثر باشیم.
دکتر نعیمی همچنین از برگزارکنندگان این دوره از جمله مدیران و کارشناسان مشاوره و بهداشت دانشگاه فردوسی مشهد تقدیر کرد و گفت: برای کار بزرگ، قدرت نیاز نیست بلکه عشق لازم است.
در ادامه دکتر مسعود میرزائی شهرابی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: ما دانشگاهیان باید در مسیری که بتوانیم برای دولت مستقر، برنامه و مسیر تعریف کنیم گام برداریم تا در ابعاد فرهنگی و اقتصادی به نقطه ی اوج برسیم.
دکتر میرزائی افزود: معتقدم در فناوری های سخت باید به قدرت برسیم اما تا تمدن سازی، توانمندسازی و آموزش منش ایرانی و اسلامی به دانشجویان محقق نشود، در این حوزه به جایی نخواهیم رسید.
وی دو اصل مورد نیاز برای ایجاد تمدن را مرجعیت علمی و معرفتی و اقتصاد دانست.
دکتر میرزائی شهرابی با اشاره به اقدامات دشمن در فضای مجازی گفت: دشمن می خواهد از طریق این فضا اهدافش را محقق کند؛ لذا مشاوران، اخلاق و مرام دانشجویان را در مسیر سبک زندگی اسلامی سوق دهند تا کشورمان به آن قله ای که لیاقتش است برسد.
گفتنی است این دوره آموزشی از روز چهارشنبه 13 الی 15 تیرماه 1403 در تالار اجتماعات دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
 در پایان این مراسم از کارشناسان برتر مراکز مشاوره و سبک زندگی، مراکز بهداشت و درمان دانشگاه های سراسر کشور تقدیر به عمل آمد.
 شایان به ذکر است که در این مراسم سرکارخانم عاطفه عباسی کارشناس مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل حضور داشتند.

روابط عمومی دانشگاه