دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
پیام تبریک رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت آغاز هفته وحدت

عمومی
پیام تبریک رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به مناسبت آغاز هفته وحدت

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل در پیامی فرارسیدن هفته وحدت و میلاد خجسته رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) ولادت امام جعفر صادق(ع) را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در متن پیام تبریک دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل آمده است:

ماه ربیع الاول ماه مهربانی ها و زیبایی هاست، ماه تجلی رحمت الهی بر جهانیان  و طلوع آفتاب حقیقت از سرزمین وحی است.

وحدت و برادری یکی از زیباترین واژه ها و ارمغان پیامبر رحمت به استناد آیات قرآن کریم و با شعار توحید برای جوامع بشری است و مانند چتری از رحمت خداوند بر سر امت اسلام است که از بین برنده کینه ها و خودخواهی ها و موجب صفای قلوب است بی شک تمسک به سیره الهی رسول اکرم (ص) و الهام ازسلوک آن گنجینه بی زوال حکمت و هدایت، بیش از پیش در دنیای پر ستم امروز ضرورت یافته و جامعه بزرگ اسلام جز با بهره عملی از راه و روش پیامبر بزرگ الهی ره به سعادت نخواهد برد و هر پیشرفت و تحول در سایه اتحاد و همدلی تحقق پیدا می‌کند.

اینجانب میلاد فخر آفرینش؛ پیامبر اعظم حضرت رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) بهانه خلقت، مبشر آگاهی و حکمت، پرچمدار عدالت و برابری و نیز میلاد فرزند برومندش موسس و رئیس مذهب جعفری پرچمدار ولایت علوی حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) را صمیمانه به بر پیشگاه مقدس امام زمان (عج)، رهبری فرزانه انقلاب( مدظله العالی)، مسلمین عالم و ملت ولایتمدار ایران اسلامی  بویژه جامعه دانشگاهی کشور تبریک و تهنیت گفته و از خداوند متعال سلامتی ، سعادت و مزید توفیق خدمت صادقانه و بی منت و ماندگار را برای همگان مسئلت دارم.

اکبر حاجی زاده مقدم

رییس دانشگاه